2018 - SDH Drahov

Hledat
Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

2018

Traktoriáda





DRAHOVSKÁ TRAKTORIÁDA 2018

















 
TRAKTORIÁDA 2018 se uskutečnila 9. 6. před drahovskou hospodou.  

První traktory začaly najíždět již před osmou hodinou ranní a do jedenácté hodiny, kdy končila prezentace, dorazilo 60 strojů.  Poté se rozjela tradiční spanilá jízda obcí. Oblíbená jízda zručnosti se bohužel letos nekonala, a to z technických důvodů. Proto jsme se rozhodli ocenit stroje v několika kategoriích. Umístění naleznete v tabulkách níže. Akce vyvrcholila vyhlášením výsledů a předáním cen.  

Občerstvení zajistila Ilona Nedvědová se svými pomocníky a protože bylo opět krásné slunečné počasí, přišla vhod i výborná točená zmrzlina. K dobré náladě přispěla také muzika a pro děti tu byl skákácí hrad, který nám zapůjčila Bukovská voda. Nakonec patří jako každoročně poděkování našim stálým i novým sponzorům, účastníkům, návštěvníkům a také všem, kteří nám jakkoli pomohli připravit příjemný den.

Hlavní sponzor:  SMO Bukovská voda
Ostatní sponzoři:  Obec Drahov, SDH Drahov,  Radek Pohan – PRODEJ UHLÍ A PÍSKŮ OD ČERTA,  Obec Zlukov,  Kouba František, , Hille Martin st., Vaňas Jaroslav, Hillová Martina,
Nováková Lenka, Nedvědová Ilona,  Berkovská Andrea, Karel Vondruška ,
Berkovská Karolína - Fotograf
Trachtová Vendula – dozor u skákacího hradu
                               
V souvislosti s GDPR byli všichni účastníci upozorněni, že budou zveřejněny na stránkách obce výsledky a některé fotografie s tím, že kdo nesouhlasí, do konce akce toto oznámí pořadatelům. Nikdo nesouhlas nevyjádřil.



Evidenci traktorrů a jejich ocenění si můžete prohlédnout ZDE




 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky